Introduik

Introduik
Wil je een keer ervaren hoe het is om onder water te ademen? Duik dan mee op een introduik. Om 19.00 uur starten we met een stukje theorie in het Zuiderbad. Daarna duiken we het zwembad in en kun je een heel uur onder water blijven. Om 21.00 uur klimmen we het zwembad uit om in de kroeg na te babbelen. Voor slechts 15 euro regelen wij alle duikspullen, instructie en zwembadtoegang voor je.

Vervolgcursussen
Bevalt het onder water ademen zo goed dat je het vaker wilt doen? Dan kun je gelijk doorstromen naar de Open Water cursus. Maar ook als je al kunt duiken, ben je bij SDVA aan het goede adres. We bieden cursussen aan voor beginnende duikers, maar ook voor zeer ervaren duikers. En als je jouw duikskills verder wilt ontwikkelen, kunnen wij je helpen. Volg bijvoorbeeld specialisaties, zoals: nachtduiken, onderwaternavigatie, diepduiken, stromingsduiken en duiken met nitrox. Hiermee kun je je Advanced Open Water Diver halen.
Maar er is meer! In de Rescue Diver cursus, leer je reddingstechnieken om jouw buddy te redden. Hiervoor bieden we ook alle EHBO-cursussen aan. Wil je verder groeien in het begeleiden van (nieuwe) duikers? Dan kun je instromen in de vervolgopleidingen tot DiveGuide, DiveMaster en DiveCon (assistent instructeur). Zelfs voor technisch duiken kun je heel goed bij SDVA terecht.

Kijk in het dropdown menu voor meer informatie over alle opleidingen, de planningen en onze instructeurs.

Wil je je opgeven voor een introduik of een cursus? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wil je een keer ervaren hoe het is om onder water te ademen? Duik dan mee tijdens een introduik. Om 19.00 uur starten we met een stukje theorie in het Zuiderbad. Daarna duiken we het zwembad in en kun je een heel uur onder water blijven. Om 21.00n uur klimmen we het zwembad uit om in de kroeg na te babbelen. Voor slechts 15 euro regelen wij alle duikspullen, instructie en zwembadtoegang voor je.
P4200115 P4200120